Reddingsvest opblaasbaar

2023-05-02
Veiligevaart.nl

Bent u op zoek naar een reddingsvest opblaasbaar? Een opblaasbaar reddingsvest is essentieel als u met een boot het open water op gaat. Om uzelf en uw opvarenden veilig te houden is het belangrijk dat u voor iedereen aan boord een goed passend opblaasbaar reddingsvest bij u heeft. Alleen zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een dag op het water. Alle reddingsvesten in de collectie van Veilige Vaart zijn automatisch opblaasbaar. Dankzij de moderne technologie kunt u er zeker van zijn dat uw reddingsvest niet op zal blazen bij hevige regenval of het omhoog spatten van vaarwater.

 

Is uw reddingsvest opblaasbaar?

Een ingebouwd drijfgaspatroon in het opblaasbare reddingsvest is de reden achter het automatisch opblazen van het reddingsvest als u onverhoopt in het water terecht komt. Het opblaasmechanisme wordt enkel geactiveerd als u onverhoopt in het water terecht komt. Doordat het gas vrij laat komen in het vest, blaast het opblaasbare reddingsvest zichzelf slechts binnen een tijd van enkele seconden volledig op. Veilige Vaart heeft voor iedereen aan boord een opblaasbaar reddingsvest in huis. Kies uit diverse maten en soorten.

 

Is een opblaasbaar reddingsvest veiliger?

Is uw reddingsvest opblaasbaar? Het grote voordeel van opblaasbare reddingsvesten is dat u ook beschermd bent als u in een ernstig geval bewusteloos raakt en u zelf niet meer in staat bent om uw reddingsvest te laten opblazen. Zo blaast het reddingsvest zichzelf automatisch op en wordt u op uw rug gedraaid dankzij het slimme design. Zo komen uw luchtwegen vrij en kunt u vrij blijven ademen. Opblaasbare reddingsvesten reageren onmiddellijk in een noodsituatie. Zo blijft u zo veilig mogelijk in elke situatie: dankzij uw opblaasbare reddingsvest!

 

Diverse soorten opblaasbare reddingsvesten

Een opblaasbaar reddingsvest komt dus in veel verschillende soorten en maten. Kies een opblaasbaar reddingsvest met een drijfvermogen van 100n, 150n, 165n, 180n, 275n of 300n. Het juiste draagvermogen voor u ligt onder andere aan uw gewicht, lengte, het soort water wat u bevaart en de activiteit die u op het water uitvoert. Ook is er natuurlijk een opblaasbaar reddingsvest speciaal voor diverse activiteiten, sporten en werkzaamheden. Bekijk eens ons assortiment reddingsvesten voor zeilen of professionele reddingsvesten.

 

Reddingsvest opblaasbaar: veilig te water

Is het niet precies duidelijk welk opblaasbaar reddingsvest u het beste aan kunt schaffen? Bij Veilige Vaart werken we enkel met experts. Wij beantwoorden al uw vragen nauwkeuring en kunnen u altijd een professioneel advies bieden over de juiste keuze voor u en uw opvarenden. Vertel ons meer over uw activiteiten op het water zodat u dankzij onze opblaasbare reddingsvesten veilig kunt vertrekken. Wist u dat we ook een opblaasbaar reddingsvest hebben met bijvoorbeeld extra comfort, een brandwerende laag of antistatische materialen?

 

Ga voor betrouwbaarheid

Moet een reddingsvest opblaasbaar zijn? Wij raden een automatisch opblaasbaar reddingsvest wel ten zeerste aan. Deze vesten hebben de meeste invloed op gevaarlijke situaties. Al onze opblaasbare reddingsvesten zijn voorzien van een keurmerk: zo ziet u dat ze allen voldoen aan de gestelde eisen regels.